Din ciclul "Mancaruri delicioase pe care le faci seara dupa ce te-ai intors obosita de la serviciu", ve prezint una din retetele preferate ale familiei mele.

Din ciclul "Mancaruri delicioase pe care le faci seara dupa ce te-ai intors obosita de la serviciu", va prezint una din retetele preferate de familia mea

Dificultate:

redusa

Timp de preparare:

30 - min

Ingrediente:
Pentru 2 persoane:

2 pungute orez de la Uncle Ben's,din acela care se fierbe in punga; jumatate de piept de pui; un ardei kapia sau gogosar; un morcov; sare, piper, condimente, ulei de masline.

Mod de preparare :

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la prajit in tigaia cu putin ulei de masline. Cand s-a rumenit putin, se adauga ardeiul kapia taiat fasii mici si rondelele de morcov. Se lasa sa se inmoaie toate ingredientele si, intre timp, se pune la fiert orezul in putina apa cu sare.

Dupa ce orezul a fiert, se taie pungutele, se varsa continutul intr-un castronel si se rastoarna in tigaia cu pui si legume. Se amesteca bine, se condimenteaza - eu prefer Secretul gustului de la Maggi, care e grozav -, putin piper si se mai lasa 5 minute pe foc sa se imprieteneasca.
Se ia tigaia de pe foc si se serveste in farfurii colorate viu, cu multa dragoste.

Pofta buna!

O reteta propusa de Pricope Alice

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri