Ingrediente
- 6 albusuri
- zahar pudra (aproximativ 6 linguri)
- 250 g nuci taiate marunt
- 1 lingura de faina
- zahar vanilat
Mod de preparare
Se bat spuma albusurile cu cele 6 linguri de zahar.
Se pune apoi treptat faina, nucile si zaharul vanilat.
Din aceasta compozitie se ia cu o lingurita si se pune pe o tava unsa in prealabil cu putin unt si tapetata cu hartie.
Compozitia din lingurite se pune in tava la o distanta de 4 centimentri.
Se lasa la cuptor pana se usuca.
Pofta dulce!
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?