Ingrediente
- 6 albusuri
- zahar pudra (aproximativ 6 linguri)
- 250 g nuci taiate marunt
- 1 lingura de faina
- zahar vanilat
Mod de preparare
Se bat spuma albusurile cu cele 6 linguri de zahar.
Se pune apoi treptat faina, nucile si zaharul vanilat.
Din aceasta compozitie se ia cu o lingurita si se pune pe o tava unsa in prealabil cu putin unt si tapetata cu hartie.
Compozitia din lingurite se pune in tava la o distanta de 4 centimentri.
Se lasa la cuptor pana se usuca.
Pofta dulce!
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina