50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
8 linguri zahar
8 linguri ulei
3linguri lapte
1/2 pachet praf de copt
1 ou
faina cat cuprinde sa rezulte un aluat potrivit de tare pentru 2 foi
pentru umplutura 1 kg mere se curata se dau pe razatoare apoi se calesc cu zahar dupa gust si scortisoara macinata
Mod de preparare:
Se freaca zaharul cu oul si se adauga pe rand uleiul,laptele si faina.Aluatul rezultat se imparte in 2 dupa care se intind 2 foi.Se unge tava cu putina margarina se tapeteaza cu faina apoi se pune o foaie umplutura de mar si cealalta foaie deasupra pe care o intepam din loc in loc cu o furculita.
Se coace circa 30 minute cand e rumenita se scoate se lasa la racit apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Dumitrasconiu Anca (ancadumitrasconiu)
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!