50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
8 linguri zahar
8 linguri ulei
3linguri lapte
1/2 pachet praf de copt
1 ou
faina cat cuprinde sa rezulte un aluat potrivit de tare pentru 2 foi
pentru umplutura 1 kg mere se curata se dau pe razatoare apoi se calesc cu zahar dupa gust si scortisoara macinata
Mod de preparare:
Se freaca zaharul cu oul si se adauga pe rand uleiul,laptele si faina.Aluatul rezultat se imparte in 2 dupa care se intind 2 foi.Se unge tava cu putina margarina se tapeteaza cu faina apoi se pune o foaie umplutura de mar si cealalta foaie deasupra pe care o intepam din loc in loc cu o furculita.
Se coace circa 30 minute cand e rumenita se scoate se lasa la racit apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Dumitrasconiu Anca (ancadumitrasconiu)
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară