50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
8 linguri zahar
8 linguri ulei
3linguri lapte
1/2 pachet praf de copt
1 ou
faina cat cuprinde sa rezulte un aluat potrivit de tare pentru 2 foi
pentru umplutura 1 kg mere se curata se dau pe razatoare apoi se calesc cu zahar dupa gust si scortisoara macinata
Mod de preparare:
Se freaca zaharul cu oul si se adauga pe rand uleiul,laptele si faina.Aluatul rezultat se imparte in 2 dupa care se intind 2 foi.Se unge tava cu putina margarina se tapeteaza cu faina apoi se pune o foaie umplutura de mar si cealalta foaie deasupra pe care o intepam din loc in loc cu o furculita.
Se coace circa 30 minute cand e rumenita se scoate se lasa la racit apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Dumitrasconiu Anca (ancadumitrasconiu)
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie