Ingrediente
- 250 g andive
- 4-5 linguri de maioneza
- 2 teline rase
- boia de ardei, foarte putin
- sare
Mod de preparare
Andivele se curata si se taie in bucatele de 2 cm.
Telinele se curata de coaja si se dau prin razatoare.
Se pun intr-un bol de sticla in straturi: un strat de telina cu putina sare, maioneza, apoi andive, apoi iar maioneza.
Pe deasupra se pune maioneza care a fost amestecata in prealabil cu foarte putina boia de ardei.
Pofta buna!
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie