50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg faina
400gr zahar
1 lingurita de bicarbonat
scortisoara
coaja de lamaie
300gr ulei
1pahar apa minerala
1lingurita otet.
Mod de preparare:
Se framanta totul la un loc.Se adauga bicarbonatul de sodiu stins cu otet.
Se intinde o foaie,se taie fasii dreptunghiulare care se cresteaza cu cutitul si se ung cu apa.
Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coc la foc domol.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară