E o reteta pe care o stiu de la mama. Preparat in acest fel, snitelul e mult mai fraged si mai gustos.
Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
un piept de pui dezosat
2 oua
3-4 linguri faina
sare
piper
condimente
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde mai repede.
Se prepara compozitia pentru pane: cele 2 oua se bat cu putina sare, piper, se adauga faina in ploaie si se amesteca pana cand compozitia devine mai groasa.
Se pune ulei in tigaie (nu foarte mult, sa nu fie gretoase). Se pun cubuletele in compozitia de pane si se amesteca bine. Apoi, cu o lingura, se iau portii care se pun la prajit.
Desi nu vor avea o forma prea prezentabila (forma de la lingura :) ), snitelele astfel preparate sunt deosebit de fragede si delicioase.

Va urez pofta buna!

O reteta propusa de: Pricope Alice (alicia)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri