Ingrediente:
cartofi
smantana
marar
Mod de preparare:
Se curata cartofii,se taie cubulete se si lasa la fiert. Apoi se scot cand nu sunt tocmai fierti si se pun intr-o tava unsa in prealabil cu ulei,se presara delikat peste ei si mararul si se dau la cuptor pana prind o culoare mai maronie,chiar o pojghita. Se scot din cuptor si se toarna smantana peste ei fierbinti fiind.
cu smantana se servesc drep garnitura sau simpli.
Va urez pofta buna!
O reteta propusa de: Stanciulescu Roxana Camelia (roxanast18)
Cartofi noi si ciuperci umplute, la cuptor

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?