Ingrediente:
cartofi
smantana
marar
Mod de preparare:
Se curata cartofii,se taie cubulete se si lasa la fiert. Apoi se scot cand nu sunt tocmai fierti si se pun intr-o tava unsa in prealabil cu ulei,se presara delikat peste ei si mararul si se dau la cuptor pana prind o culoare mai maronie,chiar o pojghita. Se scot din cuptor si se toarna smantana peste ei fierbinti fiind.Cartofii la cuptor
cu smantana se servesc drep garnitura sau simpli.
Va urez pofta buna!
O reteta propusa de: Stanciulescu Roxana Camelia (roxanast18)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă