- 2 kg mere
- 0,5 kg biscuiti simpli
- 6 oua
- 8 linguri cu varf cu faina
- 0,5 kg zahar
- scortisoara
- zahar vanilat
- un pachet unt
Mod de preparare:
-se curata,se rad si se calesc putin merele amestecate cu trei sferturi din zahar,cat sa ramana suc in cratita (zemoase)
-se pune scortisoara dupa dorinta
-se unge tava nare a aragazului cu tot untul
- se dau prin masina de tocat toti biscuitii si se pun in strat uniform peste unt in tava
- se pun merele peste biscuiti si se taseaza cat se poate de bine
-se face un pandispan din oua,zahar ;i faina cum se face el de obicei.
-se toarna pandispanul in strat uniform, peste mere
-se da la copt la foc potrivit pana se rumeneste pe deasupra
Pofta buna!
O reteta propusa de: Manea rodica (r.manea)
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.