- 2 kg mere
- 0,5 kg biscuiti simpli
- 6 oua
- 8 linguri cu varf cu faina
- 0,5 kg zahar
- scortisoara
- zahar vanilat
- un pachet unt
Mod de preparare:
-se curata,se rad si se calesc putin merele amestecate cu trei sferturi din zahar,cat sa ramana suc in cratita (zemoase)
-se pune scortisoara dupa dorinta
-se unge tava nare a aragazului cu tot untul
- se dau prin masina de tocat toti biscuitii si se pun in strat uniform peste unt in tava
- se pun merele peste biscuiti si se taseaza cat se poate de bine
-se face un pandispan din oua,zahar ;i faina cum se face el de obicei.
-se toarna pandispanul in strat uniform, peste mere
-se da la copt la foc potrivit pana se rumeneste pe deasupra
Pofta buna!
O reteta propusa de: Manea rodica (r.manea)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară