ridicata
Timp de preparare:
30 - min
Ingrediente:
CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR
Mod de preparare
Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.
O reteta propusa de Giuseppina
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?