ridicata
Timp de preparare:
30 - min
Ingrediente:
CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR
Mod de preparare
Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.
O reteta propusa de Giuseppina
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani