Prajitura italiana

ridicata
Timp de preparare:
30 - min
Ingrediente:
CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR
Mod de preparare
Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.
O reteta propusa de Giuseppina
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- crema de malaga
- crema de torrone
- faina
- italiana
- oua
- prajitura
- zahar
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei