ridicata
Timp de preparare:
30 - min
Ingrediente:
CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR
Mod de preparare
Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.
O reteta propusa de Giuseppina
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă