Cum putem pregati snickers in propria casa.
Ingrediente

blatul:
-6 albusuri
-200 gr.zahar
-250 gr.nuci macinate sau alune prajite
-5 linguri faina
-1 praf de copt

crema:
-13 linguri zahar
-200 gr.unt
-galbenusele
-200 gr.nuci sau alune


Mod de preparare

Blatul:se bat albusurile spuma, cu zaharul apoi nuca faina si praful de copt .
Compozitia se pune intr-o tava ce se coace la foc potrivit 20-30 min.
Crema:8 linguri zahar se caramelizeaza ,se adauga 200 gr.unt totul pe foc .

Separat se amesteca 6 galbenusuri cu 5 linguri zahar tos ,200 gr. nuci prajite si taiate. Se amesteca crema de galbenusuri cu cea de zahar caramelizat si se fierb la foc mic 10-15 min.

Pe blatul rece se intinde 200 gr. de ciocolata menaj alba, topita, se lasa sa se intareasca , dupa care se pune crema caramel peste care se intinde 200 gr. ciocolata menaj neagra, topita.
Ciocolata menaj se topeste intr-un vas care se pune pe baie de aburi, iar dupa ce s-a topit se adauga 2-3 linguri ulei.

Pofta buna !

O reteta propusa de Paun Speranta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri