Ingrediente
- 500 g cartofi
- 250 ml lapte
- 1 lingurita de faina
- 500 g smantana
- 50 g unt
- sare
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi. Intr-o cratita se pune putina apa sa fiarba si cand da in fiert se pun cartofii si se lasa putin sa fiarba.
Cartofii se scurg si se pun in lapte si 30 de grame de unt.
Se fierb in continuare pana scade laptele si se adauga si smantana amestecata cu faina.
Se mai adauga si restul de unt, se lasa inca putin sa fiarba si se pot servi.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!