Ingrediente
- 500 g cartofi
- 250 ml lapte
- 1 lingurita de faina
- 500 g smantana
- 50 g unt
- sare
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi. Intr-o cratita se pune putina apa sa fiarba si cand da in fiert se pun cartofii si se lasa putin sa fiarba.
Cartofii se scurg si se pun in lapte si 30 de grame de unt.
Se fierb in continuare pana scade laptele si se adauga si smantana amestecata cu faina.
Se mai adauga si restul de unt, se lasa inca putin sa fiarba si se pot servi.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă