Timp de preparare:
1 - ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 3 oua
- faina cat cuprinde
- 1mar
- 1 lingurita unt
- 1 pahar lapte
Mod de preparare:
Intr-un castron puneti untul, faina,ouale si cate putin lapte.
Amestecati adaugand faina si lapte obtinand un aluat omogen, apoi dati marul prin razatoarea medie si adaugati marul la aluat puneti totul intr-o forma si apoi la cuptor.
O reteta propusa de: Niculescu Andreea (Gogoasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?