Timp de preparare:
1 - ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 3 oua
- faina cat cuprinde
- 1mar
- 1 lingurita unt
- 1 pahar lapte
Mod de preparare:
Intr-un castron puneti untul, faina,ouale si cate putin lapte.
Amestecati adaugand faina si lapte obtinand un aluat omogen, apoi dati marul prin razatoarea medie si adaugati marul la aluat puneti totul intr-o forma si apoi la cuptor.
O reteta propusa de: Niculescu Andreea (Gogoasa)
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.