boabele de la soc coapte aprox 2 kg
1,5 kg zahar
2 plicuri gel fix 2in 1
zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Se lasa peste noapte boabele de soc cu zaharul si cu gelul fix la macerat, a doua zi se pun la fiert cu un pic de apa sa nu se prinda, chiar un pic,se pune si zeama de la lamaie,se mesteca cand e nevoie.
Pentru a vedea cand e gata se pune o lingurita pe o farfurioara, iar cand este rece nu trebuie sa curga.
Atunci cand este fierbinte se iau borcanele in care se pune apa fierbinte, cand acestea sau incalzit, sa uitam de traditionalul cutit pus sub borcane, se toarna gemul si se sigileaza cu capace.
Borcanele se vor pune cu gura in jos, asa fierbinti, pt a le sigila cat mai bine.
Sper sa va placa si sa nu ma boscoroditi cand adunati boabele de soc!
Este excelenta!
Va pup !
O reteta propusa de Pastin Adelina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară