boabele de la soc coapte aprox 2 kg
1,5 kg zahar
2 plicuri gel fix 2in 1
zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Se lasa peste noapte boabele de soc cu zaharul si cu gelul fix la macerat, a doua zi se pun la fiert cu un pic de apa sa nu se prinda, chiar un pic,se pune si zeama de la lamaie,se mesteca cand e nevoie.
Pentru a vedea cand e gata se pune o lingurita pe o farfurioara, iar cand este rece nu trebuie sa curga.
Atunci cand este fierbinte se iau borcanele in care se pune apa fierbinte, cand acestea sau incalzit, sa uitam de traditionalul cutit pus sub borcane, se toarna gemul si se sigileaza cu capace.
Borcanele se vor pune cu gura in jos, asa fierbinti, pt a le sigila cat mai bine.
Sper sa va placa si sa nu ma boscoroditi cand adunati boabele de soc!
Este excelenta!
Va pup !
O reteta propusa de Pastin Adelina
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9