1 ceapa
1 ardei gras
1 morcov
1 rosie
1 dovlecel
1 vanata
2-3 bucati de piept de pui
4-5 picaturi de sos de soia
2 linguri vin rosu
Mod de preparare
Se taie marunt ceapa ardeiul gras morcovul dovlecelul si vanata punandu-se in cratita cu un pic de ulei incins;se lasa sa se inabuse cateva minute dupa care se adauga pieptul de pui taiat bucatele si sosul de soia amestecandu-se pana cand carnea este facuta; apoi se adauga rosia taiata si dupa cateva minute si vinul rosu;
Se asteapta cam 5-6 minute pana este gata;
Se serveste cu orez prajit ( o cana de orez se pune in cratita incinsa cu putin ulei amestecandu-se timp de un minut dupa care se pun 2 cani si jumatate de apa fiarta peste acesta neamestecandu-se; se pune capacul si se lasa la fiert pana este gata;
Aveti incredere si incercati reteta folosindu-va talentul propriu de a gati;
Pofta buna!
O reteta propusa de Andreea - Cipru
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?