1 dovlecel mare
500gr carne tocata
1 gogosar
2-3rosii
2linguri smantana
1 lingura faina
usturoi
2 oua.
Mod de preparare
Dovlecelul se curata apoi se taie cuburi,se sareaza si se lasa la scurs.ungi tava cu ulei si pemet, carnea tocata se caleste separat in ulei.Calim si dovlecelul in ulei dupa ce a fost scurs.punem in tava un rand de dovlecel ,usturoi pisat, marar tocat fin, vegeta, piper,apoi un rand de carne tocata, apoi deasupra gogosarul taiat rondele si rosiile taiate rondele.
Smantana se se bate cu cele 2 oua si faina.
Turnam totul peste compozitie si se pune la cuptor la foc potrivit.
Pofta buna!
O reteta propusa de Luminita Nicoleta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară