1 dovlecel mare
500gr carne tocata
1 gogosar
2-3rosii
2linguri smantana
1 lingura faina
usturoi
2 oua.
Mod de preparare
Dovlecelul se curata apoi se taie cuburi,se sareaza si se lasa la scurs.ungi tava cu ulei si pemet, carnea tocata se caleste separat in ulei.Calim si dovlecelul in ulei dupa ce a fost scurs.punem in tava un rand de dovlecel ,usturoi pisat, marar tocat fin, vegeta, piper,apoi un rand de carne tocata, apoi deasupra gogosarul taiat rondele si rosiile taiate rondele.
Smantana se se bate cu cele 2 oua si faina.
Turnam totul peste compozitie si se pune la cuptor la foc potrivit.
Pofta buna!
O reteta propusa de Luminita Nicoleta
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă