1 dovlecel mare
500gr carne tocata
1 gogosar
2-3rosii
2linguri smantana
1 lingura faina
usturoi
2 oua.
Mod de preparare
Dovlecelul se curata apoi se taie cuburi,se sareaza si se lasa la scurs.ungi tava cu ulei si pemet, carnea tocata se caleste separat in ulei.Calim si dovlecelul in ulei dupa ce a fost scurs.punem in tava un rand de dovlecel ,usturoi pisat, marar tocat fin, vegeta, piper,apoi un rand de carne tocata, apoi deasupra gogosarul taiat rondele si rosiile taiate rondele.
Smantana se se bate cu cele 2 oua si faina.
Turnam totul peste compozitie si se pune la cuptor la foc potrivit.
Pofta buna!
O reteta propusa de Luminita Nicoleta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?