1 ceapa
1 ardei gras
1 morcov
1 rosie
1 dovlecel
1 vanata
2-3 bucati de piept de pui
4-5 picaturi de sos de soia
2 linguri vin rosu
Mod de preparare
Se taie marunt ceapa ardeiul gras morcovul dovlecelul si vanata punandu-se in cratita cu un pic de ulei incins;se lasa sa se inabuse cateva minute dupa care se adauga pieptul de pui taiat bucatele si sosul de soia amestecandu-se pana cand carnea este facuta; apoi se adauga rosia taiata si dupa cateva minute si vinul rosu;
Se asteapta cam 5-6 minute pana este gata;
Se serveste cu orez prajit ( o cana de orez se pune in cratita incinsa cu putin ulei amestecandu-se timp de un minut dupa care se pun 2 cani si jumatate de apa fiarta peste acesta neamestecandu-se; se pune capacul si se lasa la fiert pana este gata;
Aveti incredere si incercati reteta folosindu-va talentul propriu de a gati;
Pofta buna!
O reteta propusa de Andreea - Cipru
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară