- 2 conopide mari
- smantana 500 gr.
- 2 oua
- branza telemea 200 gr.
- cascaval 200 gr.
- 2 cuburi de legume
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Se desface, se spala conopida si se pune la fiert intr-o olicica cu cele doua cuburi vegetale.Dupa fierbere, o lasi sa se raceasca si...jumatate din cantitate o asezi ordonat pe fundul unei craticioare mai inalte,in care in prealabil ai pus ulei.
Razi branza si cascavalul si jumatate din cantitatea rezultata, le asezi la fel de ordonat deasupra conopidei.La fel cu jumatate din cantitatea de smantanna ...care in prealabil ai amestecat-o cu cele 2 oua. Pe toata suprafata, se cerne pesmetul.
Apoi urmezi aceeasi pasi cu cealalta jumatate ramasa din toate ingredientele!
Dupa ce ai pus ultimul strat de pesmet...cu furculita faci un pic de spatiu pe marginea cratitei si mai strecori cate un pic de ulei. Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 45 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pazos Monica (monique)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?