Sufle de conopida.
Ingrediente:

- 2 conopide mari
- smantana 500 gr.
- 2 oua
- branza telemea 200 gr.
- cascaval 200 gr.
- 2 cuburi de legume
- pesmet
- ulei


Mod de preparare:

Se desface, se spala conopida si se pune la fiert intr-o olicica cu cele doua cuburi vegetale.Dupa fierbere, o lasi sa se raceasca si...jumatate din cantitate o asezi ordonat pe fundul unei craticioare mai inalte,in care in prealabil ai pus ulei.

Razi branza si cascavalul si jumatate din cantitatea rezultata, le asezi la fel de ordonat deasupra conopidei.La fel cu jumatate din cantitatea de smantanna ...care in prealabil ai amestecat-o cu cele 2 oua. Pe toata suprafata, se cerne pesmetul.
Apoi urmezi aceeasi pasi cu cealalta jumatate ramasa din toate ingredientele!

Dupa ce ai pus ultimul strat de pesmet...cu furculita faci un pic de spatiu pe marginea cratitei si mai strecori cate un pic de ulei. Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 45 de minute.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Pazos Monica (monique)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri