- 2 conopide mari
- smantana 500 gr.
- 2 oua
- branza telemea 200 gr.
- cascaval 200 gr.
- 2 cuburi de legume
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Se desface, se spala conopida si se pune la fiert intr-o olicica cu cele doua cuburi vegetale.Dupa fierbere, o lasi sa se raceasca si...jumatate din cantitate o asezi ordonat pe fundul unei craticioare mai inalte,in care in prealabil ai pus ulei.
Razi branza si cascavalul si jumatate din cantitatea rezultata, le asezi la fel de ordonat deasupra conopidei.La fel cu jumatate din cantitatea de smantanna ...care in prealabil ai amestecat-o cu cele 2 oua. Pe toata suprafata, se cerne pesmetul.
Apoi urmezi aceeasi pasi cu cealalta jumatate ramasa din toate ingredientele!
Dupa ce ai pus ultimul strat de pesmet...cu furculita faci un pic de spatiu pe marginea cratitei si mai strecori cate un pic de ulei. Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 45 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pazos Monica (monique)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!