- 1 kg. gogosari
- 1 kg. ardei
- 1 kg. ardei kapia
- 2 kg. ceapa
- 750 ml. otet
- 350 gr. zahar
- sare
- piper
- foi de dafin dupa gust
- un sfert de kg. ardei din care pisca
Mod de preparare:
Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot.
Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita .
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .
Pofta buna !
O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!