- 1 kg. gogosari
- 1 kg. ardei
- 1 kg. ardei kapia
- 2 kg. ceapa
- 750 ml. otet
- 350 gr. zahar
- sare
- piper
- foi de dafin dupa gust
- un sfert de kg. ardei din care pisca
Mod de preparare:
Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot.
Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita .
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .
Pofta buna !
O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?