- 1 kg. gogosari
- 1 kg. ardei
- 1 kg. ardei kapia
- 2 kg. ceapa
- 750 ml. otet
- 350 gr. zahar
- sare
- piper
- foi de dafin dupa gust
- un sfert de kg. ardei din care pisca
Mod de preparare:
Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot.
Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita .
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .
Pofta buna !
O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor