- 1 kg. gogosari
- 1 kg. ardei
- 1 kg. ardei kapia
- 2 kg. ceapa
- 750 ml. otet
- 350 gr. zahar
- sare
- piper
- foi de dafin dupa gust
- un sfert de kg. ardei din care pisca
Mod de preparare:
Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot.
Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita .
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .
Pofta buna !
O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară