-macrou congelat,
-1ceasca apa
-1ceasca ulei
-o jumatate de ceasca otet
-sare
-piper macinat
-foi de dafin
-2 cepe tocate marunt
-2 ardei grasi taiati fideluta
-8 rosii tocate marunt
Mod de preparare:
Asezi pestele in tava de teflon sau smaltuita, pui peste el toate celelalte ingrediente, completezi cu apa cat sa acopere pestele si dai tava la cuptor aproximativ 40 minute.
Cand e gata, scoti tava din cuptor si presari verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?