Macrou cu sos

-macrou congelat,
-1ceasca apa
-1ceasca ulei
-o jumatate de ceasca otet
-sare
-piper macinat
-foi de dafin
-2 cepe tocate marunt
-2 ardei grasi taiati fideluta
-8 rosii tocate marunt
Mod de preparare:
Asezi pestele in tava de teflon sau smaltuita, pui peste el toate celelalte ingrediente, completezi cu apa cat sa acopere pestele si dai tava la cuptor aproximativ 40 minute.
Cand e gata, scoti tava din cuptor si presari verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!