o bucata potrivita de pulpa de vitel (in alternativa o bucata de cotlet de porc). Important!se lasa intreaga.
1 l lapte (partial degresat)
1 crenguta de rosmarin
1 cub vegetal
ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o oala incapatoare se rumeneste pe toate partile carnea in uleiul de masline+cubul vegetal+rosmarinul, pana prinde o crusta aurie pe toate partile.
Se adauga laptele (trebuie sa acopere carnea), daca e nevoie se poate completa cu apa. Procedeul are un unic inconvenient:
Trebuie sa fiarba la foc mic,cu capac, pana scade tot laptele si se formeaza un sos delicios(atentie la lapte, se umfla si revarsa pa aragaz).
Se scoate pe un fund de lemn, se taie felii si se serveste cu pure, spanac sau dovlecei la tigaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda (susiyama)
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar