A propos de carne

o bucata potrivita de pulpa de vitel (in alternativa o bucata de cotlet de porc). Important!se lasa intreaga.
1 l lapte (partial degresat)
1 crenguta de rosmarin
1 cub vegetal
ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o oala incapatoare se rumeneste pe toate partile carnea in uleiul de masline+cubul vegetal+rosmarinul, pana prinde o crusta aurie pe toate partile.
Se adauga laptele (trebuie sa acopere carnea), daca e nevoie se poate completa cu apa. Procedeul are un unic inconvenient:
Trebuie sa fiarba la foc mic,cu capac, pana scade tot laptele si se formeaza un sos delicios(atentie la lapte, se umfla si revarsa pa aragaz).
Se scoate pe un fund de lemn, se taie felii si se serveste cu pure, spanac sau dovlecei la tigaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda (susiyama)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare