o bucata potrivita de pulpa de vitel (in alternativa o bucata de cotlet de porc). Important!se lasa intreaga.
1 l lapte (partial degresat)
1 crenguta de rosmarin
1 cub vegetal
ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o oala incapatoare se rumeneste pe toate partile carnea in uleiul de masline+cubul vegetal+rosmarinul, pana prinde o crusta aurie pe toate partile.
Se adauga laptele (trebuie sa acopere carnea), daca e nevoie se poate completa cu apa. Procedeul are un unic inconvenient:
Trebuie sa fiarba la foc mic,cu capac, pana scade tot laptele si se formeaza un sos delicios(atentie la lapte, se umfla si revarsa pa aragaz).
Se scoate pe un fund de lemn, se taie felii si se serveste cu pure, spanac sau dovlecei la tigaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda (susiyama)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.