Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 1 kg de carne porc
- 2-3 bucati de ficat
- 2 bucati de rinichi
- o bucatica de inima de porc
- o jumatate de kg de carne de manzat
Mod de preparare:
Se pune un pic de ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins dupa care se pune;carnita de porc carnita de manzat inima de porc rinichi ficatul de porc si la urma se pune pieptul de pui.
Se adauga apa, sare piper si delicat cine vrea se lasa sa fiarba cam 20-40 de min. Cui ii place poate sa puna si un pic de bulion se gusta si ai mai adauga condimente dupa gust.
Un pic de cimbru delikat sare si piper.pofta buna.eu fac mereu ca le place mult de tot.
Pofta buna!
O reteta propusa de Paula
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.