Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 1 kg de carne porc
- 2-3 bucati de ficat
- 2 bucati de rinichi
- o bucatica de inima de porc
- o jumatate de kg de carne de manzat
Mod de preparare:
Se pune un pic de ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins dupa care se pune;carnita de porc carnita de manzat inima de porc rinichi ficatul de porc si la urma se pune pieptul de pui.
Se adauga apa, sare piper si delicat cine vrea se lasa sa fiarba cam 20-40 de min. Cui ii place poate sa puna si un pic de bulion se gusta si ai mai adauga condimente dupa gust.
Un pic de cimbru delikat sare si piper.pofta buna.eu fac mereu ca le place mult de tot.
Pofta buna!
O reteta propusa de Paula
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară