Ingrediente:
bureti riscovi sau ghebe
hrean
otet
sare
zahar
apa
Mod de preparare:
Buretii se fierb, iar in timpul fiertului se schimba apa de doua ori, se clatesc bine cu apa rece.Hreanul se curata si se da pe razatoare sau prin masina de tocat carne daca faceti cantitate mai mare.Se amesteca buretii cu hreanul ,sare dupa gust.
Se adauga peste ei un amestec de otet cu apa in proportie de 1la 2[o parte otet si doua parti apa]. Se adauga si putin zahar sa mai ia din taria otetului .Se amesteca si se pune in borcane lasindu-se la murat ,dar se pot servi si imediat ca salata la diferite mincaruri[friptura,omleta cartofi pai.....].
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Niculina Neacsu (matilda_neacsu)
Salata de bureti

Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?