Ingrediente:
bureti riscovi sau ghebe
hrean
otet
sare
zahar
apa
Mod de preparare:
Buretii se fierb, iar in timpul fiertului se schimba apa de doua ori, se clatesc bine cu apa rece.Hreanul se curata si se da pe razatoare sau prin masina de tocat carne daca faceti cantitate mai mare.Se amesteca buretii cu hreanul ,sare dupa gust.
Se adauga peste ei un amestec de otet cu apa in proportie de 1la 2[o parte otet si doua parti apa]. Se adauga si putin zahar sa mai ia din taria otetului .Se amesteca si se pune in borcane lasindu-se la murat ,dar se pot servi si imediat ca salata la diferite mincaruri[friptura,omleta cartofi pai.....].
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Niculina Neacsu (matilda_neacsu)
Salata de bureti
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară