Ingrediente:
bureti riscovi sau ghebe
hrean
otet
sare
zahar
apa
Mod de preparare:
Buretii se fierb, iar in timpul fiertului se schimba apa de doua ori, se clatesc bine cu apa rece.Hreanul se curata si se da pe razatoare sau prin masina de tocat carne daca faceti cantitate mai mare.Se amesteca buretii cu hreanul ,sare dupa gust.
Se adauga peste ei un amestec de otet cu apa in proportie de 1la 2[o parte otet si doua parti apa]. Se adauga si putin zahar sa mai ia din taria otetului .Se amesteca si se pune in borcane lasindu-se la murat ,dar se pot servi si imediat ca salata la diferite mincaruri[friptura,omleta cartofi pai.....].
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Niculina Neacsu (matilda_neacsu)
Salata de bureti

Vizionare placuta
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.