Ingrediente:
- 6 felii carne de vita
- 6 catei de usturoi
- 250 gr. sos de rosii
- piper negru
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se bat feliile de carne de vita ca pentru snitele, se codimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe fiecare felie un catel de usturoi si se ruleaza prinzand cu o scobitoare. Vor iesi sase involtini care se fierb in apa cu putina sare in oala cu presiune sau normal.
Dupa ce au fiert se scot si separat se vor pune in sosul de rosii pentru o fierbere la foc mic jumatate de ora.
Sunt foarte gustoase.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Sonia Atomei (resurse2)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei