Ingrediente:
- 6 felii carne de vita
- 6 catei de usturoi
- 250 gr. sos de rosii
- piper negru
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se bat feliile de carne de vita ca pentru snitele, se codimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe fiecare felie un catel de usturoi si se ruleaza prinzand cu o scobitoare. Vor iesi sase involtini care se fierb in apa cu putina sare in oala cu presiune sau normal.
Dupa ce au fiert se scot si separat se vor pune in sosul de rosii pentru o fierbere la foc mic jumatate de ora.
Sunt foarte gustoase.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Sonia Atomei (resurse2)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară