Ingrediente:
- 6 felii carne de vita
- 6 catei de usturoi
- 250 gr. sos de rosii
- piper negru
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se bat feliile de carne de vita ca pentru snitele, se codimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe fiecare felie un catel de usturoi si se ruleaza prinzand cu o scobitoare. Vor iesi sase involtini care se fierb in apa cu putina sare in oala cu presiune sau normal.
Dupa ce au fiert se scot si separat se vor pune in sosul de rosii pentru o fierbere la foc mic jumatate de ora.
Sunt foarte gustoase.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Sonia Atomei (resurse2)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?