Blat:
10 oua
10 linguri zahar
9 linguri faina +1 lingura cacao
Crema:
gem de caise sau dupa preferinte
samburi de nuca taiati
Glazura:
9 linguri zahar
4-5 linguri apa
1 lingura cacao
jumate lingura unt
Mod de preparare:
Blat:
Se bat albusele spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile, faina si cacao.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor.
Crema:
Cand e copt blatul se unge cu gem si se presara nucile cate doriti.Deasupra se pune glazura.
Glazura :
Se topeste zaharul cu apa si se adauga cacao.Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga untul amestecand pana devine o crema mai subtire.Se toarna cat e calda peste prajitura.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ostali (ALIX25)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie