Blat:
10 oua
10 linguri zahar
9 linguri faina +1 lingura cacao
Crema:
gem de caise sau dupa preferinte
samburi de nuca taiati
Glazura:
9 linguri zahar
4-5 linguri apa
1 lingura cacao
jumate lingura unt
Mod de preparare:
Blat:
Se bat albusele spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile, faina si cacao.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor.
Crema:
Cand e copt blatul se unge cu gem si se presara nucile cate doriti.Deasupra se pune glazura.
Glazura :
Se topeste zaharul cu apa si se adauga cacao.Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga untul amestecand pana devine o crema mai subtire.Se toarna cat e calda peste prajitura.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ostali (ALIX25)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară