O reteta de tort.
Ingrediente:

Blat:

10 oua
10 linguri zahar
9 linguri faina +1 lingura cacao

Crema:

gem de caise sau dupa preferinte
samburi de nuca taiati

Glazura:

9 linguri zahar
4-5 linguri apa
1 lingura cacao
jumate lingura unt

Mod de preparare:

Blat:
Se bat albusele spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile, faina si cacao.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor.
Crema:
Cand e copt blatul se unge cu gem si se presara nucile cate doriti.Deasupra se pune glazura.
Glazura :
Se topeste zaharul cu apa si se adauga cacao.Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga untul amestecand pana devine o crema mai subtire.Se toarna cat e calda peste prajitura.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Ostali (ALIX25)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri