Blat:
10 oua
10 linguri zahar
9 linguri faina +1 lingura cacao
Crema:
gem de caise sau dupa preferinte
samburi de nuca taiati
Glazura:
9 linguri zahar
4-5 linguri apa
1 lingura cacao
jumate lingura unt
Mod de preparare:
Blat:
Se bat albusele spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile, faina si cacao.Se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor.
Crema:
Cand e copt blatul se unge cu gem si se presara nucile cate doriti.Deasupra se pune glazura.
Glazura :
Se topeste zaharul cu apa si se adauga cacao.Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga untul amestecand pana devine o crema mai subtire.Se toarna cat e calda peste prajitura.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ostali (ALIX25)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?