IN ACEST ARTICOL:
Pot fi servite ca aperitiv , sau ca masa de seara , sunt usoare si starnesc pofta din cauza aromelor folosite

Ingrediente:

  • cartofi de marime medie, de forma rotunda sau ovala
  • branza de ras-telemea sau dupa preferinta familiei
  • mezeluri sau resturi de friptura tocate marunt
  • ketchup
  • busuioc
  • cimbru
  • oregano, in cantitati mici
  • sare doar daca este nevoie

Mod de preparare:

Cartofii se spala BINE de tot, se sterg si se taie jumatati, fara sa se curete de coaja. Din fiecare jumatate se decupeaza cu cutitul un "capac" , in locul caruia se va pune umplutura, deci trebuie sa fie scoasa o cantitate suficienta de cartof , fara a afecta "cosuletul" in timpul coacerii. Se amesteca mezelurile sau carnea prajita tocata marunt cu cutitul, cu branza rasa , cu ketchup , cu verdeturile si se umplu cosuletele. Se unge exteriorul cartofului cu ulei , se acopera cu capacele decupate , se aseaza la cuptor la foc potrivit pentru coacere, intr-o tava neunsa.

Aroma placuta va va spune cat sa ii lasati la copt . Se pot folosi si bucati de costita afumata, slaninuta , sunca, iar pe deasupra se poate rade cascaval.
Fantezia culinara a gospodinei poate sa adauge si felii de rosii, sau ardei taiati felii, care se pun sub capac .
Familia mea spune ca sunt foarte buni , va doresc distractie placuta la preparare si POFTA BUNA !

Va multumesc !

O reteta propusa de: Daniela Mariana Zamostean (d_zamostean)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cartofi la cuptor - rețeta simplă a celor mai delicioși cartofi la cuptor. Ies aurii și crocanți Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute  WishFest aduce din nou magia lampioanelor la București! Mii de dorințe vor pluti pe Lacul Titan, pe 21 și 22 iunie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri