Aperitiv slovac din cartofi

-cartofi -in functie de persoanele pt. care preparati
-slanina afumata de casa
-sare
-piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie in jumatate.Se face o scobitura in mijloc unde se introduce un catel de slanina.
Se aseaza pe o tava unsa cu o pelicula subtire de ulei dupa care se introduc in cuptorul incins.
Se scot cand cartofii s-au rumenit iar slanina este ca o jumara.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Gabriel (gabi1975)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare