Ingrediente:
- 2 buc. piept de pui
- 300 g legume amestec (morcov, porumb, gogosari, fasole verde)
- 2 cutii ciuperci
- 2 rosii
- 4 cepe
- 2 linguri pasta de tomate
- ulei
- sare
- piper
- condimente pentru pui
- 1 1/2 l apa minerala sau lapte
- 2 oua
- faina de grau
- sare
- praf de copt
Mod de preparare:
Umplutura pentru clatite: Se fierb separat pieptul de pui si legumele. Se caleste ceapa si apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, legumele fierte si ciupercile stoarse bine.
Se adauga rosiile taiate felii si in final pasta de tomate, dupa ce, in prealabil, s-a condimentat amestecul obtinut dupa gust. Se fierb laolalta toate ingredientele pana scade toata apa ce iese din legume, rosii, etc.
Compozitia pentru clatite: se prepara obisnuit, cu conditia ca in final sa aiba consistenta unei smantani care curge.
Clatitele astfel umplute, se servesc reci sau calde (cu un sos de smantana cu cascaval ras deasupra).
Pofta mare sa aveti!
O reteta propusa de: Cati (catieu)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?