Ingrediente:
- 2 buc. piept de pui
- 300 g legume amestec (morcov, porumb, gogosari, fasole verde)
- 2 cutii ciuperci
- 2 rosii
- 4 cepe
- 2 linguri pasta de tomate
- ulei
- sare
- piper
- condimente pentru pui
- 1 1/2 l apa minerala sau lapte
- 2 oua
- faina de grau
- sare
- praf de copt
Mod de preparare:
Umplutura pentru clatite: Se fierb separat pieptul de pui si legumele. Se caleste ceapa si apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, legumele fierte si ciupercile stoarse bine.
Se adauga rosiile taiate felii si in final pasta de tomate, dupa ce, in prealabil, s-a condimentat amestecul obtinut dupa gust. Se fierb laolalta toate ingredientele pana scade toata apa ce iese din legume, rosii, etc.
Compozitia pentru clatite: se prepara obisnuit, cu conditia ca in final sa aiba consistenta unei smantani care curge.
Clatitele astfel umplute, se servesc reci sau calde (cu un sos de smantana cu cascaval ras deasupra).
Pofta mare sa aveti!
O reteta propusa de: Cati (catieu)
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri