Ingrediente:
- 2 buc. piept de pui
- 300 g legume amestec (morcov, porumb, gogosari, fasole verde)
- 2 cutii ciuperci
- 2 rosii
- 4 cepe
- 2 linguri pasta de tomate
- ulei
- sare
- piper
- condimente pentru pui
- 1 1/2 l apa minerala sau lapte
- 2 oua
- faina de grau
- sare
- praf de copt
Mod de preparare:
Umplutura pentru clatite: Se fierb separat pieptul de pui si legumele. Se caleste ceapa si apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, legumele fierte si ciupercile stoarse bine.
Se adauga rosiile taiate felii si in final pasta de tomate, dupa ce, in prealabil, s-a condimentat amestecul obtinut dupa gust. Se fierb laolalta toate ingredientele pana scade toata apa ce iese din legume, rosii, etc.
Compozitia pentru clatite: se prepara obisnuit, cu conditia ca in final sa aiba consistenta unei smantani care curge.
Clatitele astfel umplute, se servesc reci sau calde (cu un sos de smantana cu cascaval ras deasupra).
Pofta mare sa aveti!
O reteta propusa de: Cati (catieu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară