Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri cu zahar
- 4 linguri de faina
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 praf de copt
- esenta de rom
- zahar pudra
- cacao
- coaja de lamaie rasa
- visine/stafide/nuca la alegere
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenus. Albusul se bate pana cand devine tare. Se adauga treptat zaharul.
Separat se amesteca galbenusurile cu uleiul, incet ca la maioneza dupa care se adauga praful de copt, zaharul vanilat, coaja de lamaie, esenta de rom si albusurile.
Se amesteca pana la omogenizare.
Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina se pune jumatate din compozitie peste care se adauga nuci sau stafide sau visine din visinata.
Se adauga cacaua amestecata cu jumatatea de compozitie ramasa.
Se pune in cuptorul preancalzit. Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de:Matilda Mihalcea(M2)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară