IN ACEST ARTICOL:
O reteta noua de chec.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri cu zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra
  • cacao
  • coaja de lamaie rasa
  • visine/stafide/nuca la alegere

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenus. Albusul se bate pana cand devine tare. Se adauga treptat zaharul.
Separat se amesteca galbenusurile cu uleiul, incet ca la maioneza dupa care se adauga praful de copt, zaharul vanilat, coaja de lamaie, esenta de rom si albusurile.
Se amesteca pana la omogenizare.

Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina se pune jumatate din compozitie peste care se adauga nuci sau stafide sau visine din visinata.

Se adauga cacaua amestecata cu jumatatea de compozitie ramasa.
Se pune in cuptorul preancalzit. Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!


O reteta propusa de:Matilda Mihalcea(M2)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi NEVERSEA KAPITAL RECRUTEAZĂ PESTE 1.000 DE VOLUNTARI PENTRU PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri