Ingrediente:
- 1 cutie ciuperci (sau ciuperci proaspete)
- 4 cepe mari
- 1lingura condiment (sau doar sare si piper)
- 2 linguri smantana
- 4 linguri verdeata (marar+patrunjel)
- 5 oua
- 6 linguri faina
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste putin. Se adauga ciupercile si se caleste totul pana scade apa...galbenusuri(5)+smantana+condiment+verdeata se amesteca bine.
Se adauga faina, albusurile se bat spuma se adauga incet. Forma se tapeteaza cu ulei si faina.Se da (in cuptorul gata incins)la foc tare 15 min. dupa care se mai lasa 15 min. la foc mic.
Se taie felii dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare