Ingrediente:
- 1 cutie ciuperci (sau ciuperci proaspete)
- 4 cepe mari
- 1lingura condiment (sau doar sare si piper)
- 2 linguri smantana
- 4 linguri verdeata (marar+patrunjel)
- 5 oua
- 6 linguri faina
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste putin. Se adauga ciupercile si se caleste totul pana scade apa...galbenusuri(5)+smantana+condiment+verdeata se amesteca bine.
Se adauga faina, albusurile se bat spuma se adauga incet. Forma se tapeteaza cu ulei si faina.Se da (in cuptorul gata incins)la foc tare 15 min. dupa care se mai lasa 15 min. la foc mic.
Se taie felii dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?