Ingrediente:
- 1 cutie ciuperci (sau ciuperci proaspete)
- 4 cepe mari
- 1lingura condiment (sau doar sare si piper)
- 2 linguri smantana
- 4 linguri verdeata (marar+patrunjel)
- 5 oua
- 6 linguri faina
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste putin. Se adauga ciupercile si se caleste totul pana scade apa...galbenusuri(5)+smantana+condiment+verdeata se amesteca bine.
Se adauga faina, albusurile se bat spuma se adauga incet. Forma se tapeteaza cu ulei si faina.Se da (in cuptorul gata incins)la foc tare 15 min. dupa care se mai lasa 15 min. la foc mic.
Se taie felii dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei