Ingrediente:
- 1 cutie ciuperci (sau ciuperci proaspete)
- 4 cepe mari
- 1lingura condiment (sau doar sare si piper)
- 2 linguri smantana
- 4 linguri verdeata (marar+patrunjel)
- 5 oua
- 6 linguri faina
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se caleste putin. Se adauga ciupercile si se caleste totul pana scade apa...galbenusuri(5)+smantana+condiment+verdeata se amesteca bine.
Se adauga faina, albusurile se bat spuma se adauga incet. Forma se tapeteaza cu ulei si faina.Se da (in cuptorul gata incins)la foc tare 15 min. dupa care se mai lasa 15 min. la foc mic.
Se taie felii dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară