- 2 kg pulpa porc
- 1/2 vin alb
- sare
- piper
- cimbru
- coriandu
- tarhon
- busuioc
Se curata carnea de grasimea ex.,se pune la fezandat cu vin putin otet precum si celelante ingrediente, se lasa circa 3-4 ore dupa care se pune intr-o tava si introduce la cuptor, la o temperatura de cca 200*c timp de 1,5h, iar din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava pentru a se rumeni uniform.
Se serveste cald cu o garnitura de cartofi taranesti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolae Matei (mateinicu)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!