- 2 kg pulpa porc
- 1/2 vin alb
- sare
- piper
- cimbru
- coriandu
- tarhon
- busuioc
Se curata carnea de grasimea ex.,se pune la fezandat cu vin putin otet precum si celelante ingrediente, se lasa circa 3-4 ore dupa care se pune intr-o tava si introduce la cuptor, la o temperatura de cca 200*c timp de 1,5h, iar din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava pentru a se rumeni uniform.
Se serveste cald cu o garnitura de cartofi taranesti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolae Matei (mateinicu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară