- 2 kg pulpa porc
- 1/2 vin alb
- sare
- piper
- cimbru
- coriandu
- tarhon
- busuioc
Se curata carnea de grasimea ex.,se pune la fezandat cu vin putin otet precum si celelante ingrediente, se lasa circa 3-4 ore dupa care se pune intr-o tava si introduce la cuptor, la o temperatura de cca 200*c timp de 1,5h, iar din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava pentru a se rumeni uniform.
Se serveste cald cu o garnitura de cartofi taranesti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Nicolae Matei (mateinicu)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.