-o portocala
-doua linguri de gelatina de coacaze
-un borcan compot cirese
-o banana
-doua mandarine
-un grapefruit
-1/4 ceasca de zahar pudra
-100gr.frisca
-un paharel de coniac
Mod de preparare:
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze.
Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece.
Se servesc acoperite cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară