-o portocala
-doua linguri de gelatina de coacaze
-un borcan compot cirese
-o banana
-doua mandarine
-un grapefruit
-1/4 ceasca de zahar pudra
-100gr.frisca
-un paharel de coniac
Mod de preparare:
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze.
Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece.
Se servesc acoperite cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?