-o portocala
-doua linguri de gelatina de coacaze
-un borcan compot cirese
-o banana
-doua mandarine
-un grapefruit
-1/4 ceasca de zahar pudra
-100gr.frisca
-un paharel de coniac
Mod de preparare:
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, bananele taiate cubulete, grapefruit taiat feliute mandarinele, gelatina de coacaze.
Toate ingredientele se stropesc cu coniacul si se lasa acoperite 1 ora la rece.
Se servesc acoperite cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă