Ingrediente:
- 1 pui
- busuioc
- cimbru
- piper macinat
- sare
- 100 ml vin alb
- o ligura de ulei sau putin unt
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune apa (jumatate din volum) peste care se pune un capac intors.
Puiul intreg se taie pe jumatate se spala si se unge cu ulei sau unt peste care se presara cu condimente pe ambele parti dupa care se aseaza pe capac in care s-a turnat apa.
Se introduce in cuptor si se intoarce pe ambele parti. Se adauga vinul.Ultima trebuie sa fie partea cu pieita pentru a deveni crocanta.
In acest mod puiul devine foarte gustos si isi pastreaza suculenta interioara, iar exteriorul este crocant in comparatie cu puiul pe sticla care este mai fad si mai uscat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie