Ingrediente:
- 1 pui
- busuioc
- cimbru
- piper macinat
- sare
- 100 ml vin alb
- o ligura de ulei sau putin unt
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune apa (jumatate din volum) peste care se pune un capac intors.
Puiul intreg se taie pe jumatate se spala si se unge cu ulei sau unt peste care se presara cu condimente pe ambele parti dupa care se aseaza pe capac in care s-a turnat apa.
Se introduce in cuptor si se intoarce pe ambele parti. Se adauga vinul.Ultima trebuie sa fie partea cu pieita pentru a deveni crocanta.
In acest mod puiul devine foarte gustos si isi pastreaza suculenta interioara, iar exteriorul este crocant in comparatie cu puiul pe sticla care este mai fad si mai uscat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară