Ingrediente:
- 1 pui
- busuioc
- cimbru
- piper macinat
- sare
- 100 ml vin alb
- o ligura de ulei sau putin unt
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune apa (jumatate din volum) peste care se pune un capac intors.
Puiul intreg se taie pe jumatate se spala si se unge cu ulei sau unt peste care se presara cu condimente pe ambele parti dupa care se aseaza pe capac in care s-a turnat apa.
Se introduce in cuptor si se intoarce pe ambele parti. Se adauga vinul.Ultima trebuie sa fie partea cu pieita pentru a deveni crocanta.
In acest mod puiul devine foarte gustos si isi pastreaza suculenta interioara, iar exteriorul este crocant in comparatie cu puiul pe sticla care este mai fad si mai uscat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.