Ingrediente
- 150 g fructe confiate
- 5 oua
- 1 ½ cana de lapte
- 1 lingura de unt
- zahar vanilat
- ¾ cana de zahar
- ¼ cana de vin alb
- ¾ paine
Mod de pregatire
Miezul de paine se pune in lapte si se stoarce bine. Laptele se pune separat la fiert adaugand aproape tot zaharul, fara o lingura, si miezul de paine se adauga si el treptat.
Se amesteca bine fara oprire si se tine pe foc aproximativ 15 minute.
Dupa ce se raceste se adauga zaharul vanilat,4 galbenusuri si fructele confiate. Se adauga si 5 albusuri batute bine spuma.
Pe o tava unsa cu unt se pune intreaga compozitie si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Galbenusul ramas se pregateste separat pe foc cu o lingura de zahar amestecandu-se bine.Dupa ce se ingroasa se adauga si vinul alb. Se mai lasa putin pe foc si este gata.
Sosul obtinut se pune peste budinca.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară