Ingrediente
- 150 g fructe confiate
- 5 oua
- 1 ½ cana de lapte
- 1 lingura de unt
- zahar vanilat
- ¾ cana de zahar
- ¼ cana de vin alb
- ¾ paine
Mod de pregatire
Miezul de paine se pune in lapte si se stoarce bine. Laptele se pune separat la fiert adaugand aproape tot zaharul, fara o lingura, si miezul de paine se adauga si el treptat.
Se amesteca bine fara oprire si se tine pe foc aproximativ 15 minute.
Dupa ce se raceste se adauga zaharul vanilat,4 galbenusuri si fructele confiate. Se adauga si 5 albusuri batute bine spuma.
Pe o tava unsa cu unt se pune intreaga compozitie si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Galbenusul ramas se pregateste separat pe foc cu o lingura de zahar amestecandu-se bine.Dupa ce se ingroasa se adauga si vinul alb. Se mai lasa putin pe foc si este gata.
Sosul obtinut se pune peste budinca.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie