Ingrediente:- 1 peste de marime potrivita(salau,cod)
- 1 ceapa mica
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 2-3 buc. de usturoi
- patrunjel
- busuioc
- menta(frunze)
- 2-3 rosii
- 1 lingurita de mustar
- 1 lingurita de sos de rosii
- putina lamaie
Mod de preparare:
Se taie rondele de 1 cm sau se feliaza ,se pun intr-o tigaie de teflon incinsa si unsa cu putin unt si se prajesc pe ambele parti toate buc. de peste. Se scot si se pun intr-un vas acoperit dupa ce au fost prajiti,separat se pregateste sosul. Se taie rosiile,ardeiul gras si cel iute , se marunteste usturoiul ,se taie ceapa, toate frunzele de verdeata.
Se pune intr-o tigaie putin ulei de masline,se adauga ceapa pina se rumeneste putin ,apoi se adauga rosiile taiate marunt , usturoiul, frunzele, o lingurita de mustar ,o lingurita de sos de rosii si ardeii,toate acestea se fac deasupra focului (foc mic)pina toata compozitia se inmoaie, se stropeste cu lamiie si bulion (ptr. cine vrea).
Cind sosul este gata se ia de pe foc, si intr-un vas de yena se asterne un strat din acest sos se pune pestele care este deja prajit ,iar peste el se asterne sosul ce a ramas. Se da la cuptor ptr. inca 10 minute .Se scoate si se poate servi cu orez fiert sau cartofi natur.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Selejan Monica (delia34)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?