Ingrediente
- taitei chinezesti sau o fidea nu prea subtire
- 1/2 morcov
- 1/2 telina
- 1/2 ceapa
- 1/2 ardei gras mai multe culori
- muguri de soia 1/2 conserva
- 4-5 ciperci taiate lamele mai groase
- piept de pui taiat julien
- o jumatate de piept
- ulei de susan
- sos de soia
Mod de preparare
Se taie toate legumele pe lungime adica bastonase, se trag la tigaie cu ulei de susan, iar cind s-au inmuiat se adauga si pieptul de pui si mugurii de soia.
Se mai lasa pe foc cit sa se faca puiul dupa care se da gust cu sos de soia piper si kurii.se adauga peste taiteii fierti dinainte conform instr de pe pachet.
Se servesc fierbinti.
Succes si pofta buna !
O reteta propusa de: Amzaru Constantin (nuam)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.