Ingrediente
- taitei chinezesti sau o fidea nu prea subtire
- 1/2 morcov
- 1/2 telina
- 1/2 ceapa
- 1/2 ardei gras mai multe culori
- muguri de soia 1/2 conserva
- 4-5 ciperci taiate lamele mai groase
- piept de pui taiat julien
- o jumatate de piept
- ulei de susan
- sos de soia
Mod de preparare
Se taie toate legumele pe lungime adica bastonase, se trag la tigaie cu ulei de susan, iar cind s-au inmuiat se adauga si pieptul de pui si mugurii de soia.
Se mai lasa pe foc cit sa se faca puiul dupa care se da gust cu sos de soia piper si kurii.se adauga peste taiteii fierti dinainte conform instr de pe pachet.
Se servesc fierbinti.
Succes si pofta buna !
O reteta propusa de: Amzaru Constantin (nuam)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?