Ingrediente
- taitei chinezesti sau o fidea nu prea subtire
- 1/2 morcov
- 1/2 telina
- 1/2 ceapa
- 1/2 ardei gras mai multe culori
- muguri de soia 1/2 conserva
- 4-5 ciperci taiate lamele mai groase
- piept de pui taiat julien
- o jumatate de piept
- ulei de susan
- sos de soia
Mod de preparare
Se taie toate legumele pe lungime adica bastonase, se trag la tigaie cu ulei de susan, iar cind s-au inmuiat se adauga si pieptul de pui si mugurii de soia.
Se mai lasa pe foc cit sa se faca puiul dupa care se da gust cu sos de soia piper si kurii.se adauga peste taiteii fierti dinainte conform instr de pe pachet.
Se servesc fierbinti.
Succes si pofta buna !
O reteta propusa de: Amzaru Constantin (nuam)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară