cca 50 cu tot cu copt - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
BLAT
8 albusuri se bat spuma 10 lg. zahar, se adauga 5 galbenusuri, 150g. nuca macinata, 3 lg. faina, 1 praf de copt stins.Se coace blatul la foc potrivit, incercandu-se cand e copt cu o scobitoare(se coace aprox. 30 min).
CREMA
7 lg. de zahar se caramelizeaza, se adauga un pachet de margarina(tot pe soba), dupa ce s-a topit margarina se adauga 3 galbenusuri frecate cu 3 lg. de zahar, se mai fierbe cca 5 minute, apoi se adauga 200g nuca taiata si prjita. Se ia de pe foc. Peste blat se pune 200g. de cioc. alba topita, peste care se pune crema fiarta.
Din pacate poze nu am cu acaesta prajitura, dar va asigur ca este ff.buna si aspectoasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprea Monica (adriana)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.