cca 50 cu tot cu copt - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
BLAT
8 albusuri se bat spuma 10 lg. zahar, se adauga 5 galbenusuri, 150g. nuca macinata, 3 lg. faina, 1 praf de copt stins.Se coace blatul la foc potrivit, incercandu-se cand e copt cu o scobitoare(se coace aprox. 30 min).
CREMA
7 lg. de zahar se caramelizeaza, se adauga un pachet de margarina(tot pe soba), dupa ce s-a topit margarina se adauga 3 galbenusuri frecate cu 3 lg. de zahar, se mai fierbe cca 5 minute, apoi se adauga 200g nuca taiata si prjita. Se ia de pe foc. Peste blat se pune 200g. de cioc. alba topita, peste care se pune crema fiarta.
Din pacate poze nu am cu acaesta prajitura, dar va asigur ca este ff.buna si aspectoasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprea Monica (adriana)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?