cca 50 cu tot cu copt - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
BLAT
8 albusuri se bat spuma 10 lg. zahar, se adauga 5 galbenusuri, 150g. nuca macinata, 3 lg. faina, 1 praf de copt stins.Se coace blatul la foc potrivit, incercandu-se cand e copt cu o scobitoare(se coace aprox. 30 min).
CREMA
7 lg. de zahar se caramelizeaza, se adauga un pachet de margarina(tot pe soba), dupa ce s-a topit margarina se adauga 3 galbenusuri frecate cu 3 lg. de zahar, se mai fierbe cca 5 minute, apoi se adauga 200g nuca taiata si prjita. Se ia de pe foc. Peste blat se pune 200g. de cioc. alba topita, peste care se pune crema fiarta.
Din pacate poze nu am cu acaesta prajitura, dar va asigur ca este ff.buna si aspectoasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprea Monica (adriana)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare