IN ACEST ARTICOL:
Usor de facut.
Timp de preparare:
cca 50 cu tot cu copt - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

BLAT

8 albusuri se bat spuma 10 lg. zahar, se adauga 5 galbenusuri, 150g. nuca macinata, 3 lg. faina, 1 praf de copt stins.Se coace blatul la foc potrivit, incercandu-se cand e copt cu o scobitoare(se coace aprox. 30 min).

CREMA

7 lg. de zahar se caramelizeaza, se adauga un pachet de margarina(tot pe soba), dupa ce s-a topit margarina se adauga 3 galbenusuri frecate cu 3 lg. de zahar, se mai fierbe cca 5 minute, apoi se adauga 200g nuca taiata si prjita. Se ia de pe foc. Peste blat se pune 200g. de cioc. alba topita, peste care se pune crema fiarta.

Din pacate poze nu am cu acaesta prajitura, dar va asigur ca este ff.buna si aspectoasa.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Oprea Monica (adriana)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri