cca 50 cu tot cu copt - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
BLAT
8 albusuri se bat spuma 10 lg. zahar, se adauga 5 galbenusuri, 150g. nuca macinata, 3 lg. faina, 1 praf de copt stins.Se coace blatul la foc potrivit, incercandu-se cand e copt cu o scobitoare(se coace aprox. 30 min).
CREMA
7 lg. de zahar se caramelizeaza, se adauga un pachet de margarina(tot pe soba), dupa ce s-a topit margarina se adauga 3 galbenusuri frecate cu 3 lg. de zahar, se mai fierbe cca 5 minute, apoi se adauga 200g nuca taiata si prjita. Se ia de pe foc. Peste blat se pune 200g. de cioc. alba topita, peste care se pune crema fiarta.
Din pacate poze nu am cu acaesta prajitura, dar va asigur ca este ff.buna si aspectoasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprea Monica (adriana)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară