Ingrediente si mod de preparare
Ai nevoie de
500 g ciuperci (nu din conserva)
300-400 g surimi(carne de crab sub forma de crochete)
250g smantana
4 linguri mustar iute
2 catei zdrobiti usturoi
Ciupercile se maruntesc,se fierb in apa cu putina sare,apoi se pun intr-un bol.
Surimi se fierb cateva minute si se pun in acelasi bol cu ciupercile.Separat,se amesteca usturoiul,mustarul si smantana pana capata consistenta unui sos.
Sosul rezultat se aduga peste surimi si ciupercile din bol si se amesteca.
Salata este delicioasa,va garantez!
Inca un avantaj:daca aveai nasul infundat inainte sa o incerci, n-o sa-l mai ai!
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei