Ingrediente si mod de preparare
Ai nevoie de
500 g ciuperci (nu din conserva)
300-400 g surimi(carne de crab sub forma de crochete)
250g smantana
4 linguri mustar iute
2 catei zdrobiti usturoi
Ciupercile se maruntesc,se fierb in apa cu putina sare,apoi se pun intr-un bol.
Surimi se fierb cateva minute si se pun in acelasi bol cu ciupercile.Separat,se amesteca usturoiul,mustarul si smantana pana capata consistenta unui sos.
Sosul rezultat se aduga peste surimi si ciupercile din bol si se amesteca.
Salata este delicioasa,va garantez!
Inca un avantaj:daca aveai nasul infundat inainte sa o incerci, n-o sa-l mai ai!
Pofta buna!
Salata cu surimi si ciuperci

Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?