Ingrediente si mod de preparare
Ai nevoie de
500 g ciuperci (nu din conserva)
300-400 g surimi(carne de crab sub forma de crochete)
250g smantana
4 linguri mustar iute
2 catei zdrobiti usturoi
Ciupercile se maruntesc,se fierb in apa cu putina sare,apoi se pun intr-un bol.
Surimi se fierb cateva minute si se pun in acelasi bol cu ciupercile.Separat,se amesteca usturoiul,mustarul si smantana pana capata consistenta unui sos.
Sosul rezultat se aduga peste surimi si ciupercile din bol si se amesteca.
Salata este delicioasa,va garantez!
Inca un avantaj:daca aveai nasul infundat inainte sa o incerci, n-o sa-l mai ai!
Pofta buna!
Salata cu surimi si ciuperci

Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat