Ingrediente si mod de preparare
Ai nevoie de
500 g ciuperci (nu din conserva)
300-400 g surimi(carne de crab sub forma de crochete)
250g smantana
4 linguri mustar iute
2 catei zdrobiti usturoi
Ciupercile se maruntesc,se fierb in apa cu putina sare,apoi se pun intr-un bol.
Surimi se fierb cateva minute si se pun in acelasi bol cu ciupercile.Separat,se amesteca usturoiul,mustarul si smantana pana capata consistenta unui sos.
Sosul rezultat se aduga peste surimi si ciupercile din bol si se amesteca.
Salata este delicioasa,va garantez!
Inca un avantaj:daca aveai nasul infundat inainte sa o incerci, n-o sa-l mai ai!
Pofta buna!
Salata cu surimi si ciuperci
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară