Ingrediente:
- ciuperci champignon proaspete de marime potrivita aproximativ 500g
- 200 g cascaval
- o legatura patrunjel(sau marar, dupa preferinta)
- o cutie mica smantana
- 1 ou
- 1 ceapa de marime potrivita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine ciupercile, se pun la scurs cu palaria in sus.Se scot cozile si se toaca marunt.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei, dupa ce s-a rumenit se adauga coditele de la ciuperci si se mai lasa pe foc pana se evapora sucul lasat.
Dupa ce se raceste, se adauga in compozitie oul, verdeata tocata marunt, cateva linguri de smantana, sare si piper dupa gust.
Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupercilor si se aseaza una langa alta intr-o tava.Se presara pe fiecare cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc pe deasupra si ciupercile sunt coapte(cam 30 minute la cca 200grade).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Scaueru Alina (alissa_alina1981)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!