Ingrediente:
- ciuperci champignon proaspete de marime potrivita aproximativ 500g
- 200 g cascaval
- o legatura patrunjel(sau marar, dupa preferinta)
- o cutie mica smantana
- 1 ou
- 1 ceapa de marime potrivita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine ciupercile, se pun la scurs cu palaria in sus.Se scot cozile si se toaca marunt.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei, dupa ce s-a rumenit se adauga coditele de la ciuperci si se mai lasa pe foc pana se evapora sucul lasat.
Dupa ce se raceste, se adauga in compozitie oul, verdeata tocata marunt, cateva linguri de smantana, sare si piper dupa gust.
Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupercilor si se aseaza una langa alta intr-o tava.Se presara pe fiecare cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc pe deasupra si ciupercile sunt coapte(cam 30 minute la cca 200grade).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Scaueru Alina (alissa_alina1981)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?