6 oua
1 cana zahar(250g)
un praf de sare
1 portocala
2 plicuri cappuccino
200g smantana
100ml lapte
150g unt
praf de copt
ciocolata alba
cam 1 cana de faina
un plic crema pt tarta Dr. Oetker.
Mod de preparare:
Blat: albusurile se bat spuma cu zaharul(150g pudra), se adauga 50 g unt topit, miez portocala taiat marunt (oparit in sirop de zahar), galbenusurile(cate unul), praful de copt si faina(treptat, in ploaie), se obtine un aluat si se coace. Dupa ce se raceste se taie in felii subtiri.
Crema: untul(100g) se amesteca cu 100g zahar pudra, se adauga praful cappuccino, praful de crema pt tarta, apoi smantana si laptele, si se amesteca, de preferinta cu mixerul, pana se obtine o crema de consistenta mai crescuta. Aceasta se aplica intre feliile de blat, pe ultimul strat de blat urmand a fi pusa glazura.
Glazura: O cicolata alba se topeste pe baie de aburi, eventual cu o lingura de smantana, si se adauga coaja de portocala rasa( fara partea alba!), apoi se pune deasupra prajiturii.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cat Poldy (poldy_cat)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară