Prajitura cu branza (de vaca) dulce

1kg. branza dulce
6-8 oua (in functie de marime)
400-500 gr. de zahar
4 linguri faina
3linguri gris
175gr margarina (cea romaneasca Unirea este cea mai buna)
1 praf de copt (stins cu lamaie)
300gr. stafide arome (vanilie sau rom, coaja portocale sau lamiie)
Mod de preparare:
Se freaca branza cu zaharul, margarina, galbenusurile praf de copt. Se adauga faina, grisul, arome, stafide.Albusurile se bat spuma se adauga incet.
Tava se unge cu margarina se tapeteaza cu faina+gris (se poate pune ceva mai mult presarat).
Se pune in cuptorul incins, se coace la foc mic potrivit cam 40 -50 min.
Se lasa la racit in tava.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!