2 ou�
300 g zah�r
400 g f�in�
400 ml smantan�
esen�e
dulcea�� de caise
nuc� m�cinat�
Mod de preparare:
Ou�le, zah�rul, smantana, f�ina �i esen�ele se amestec� cu ajutorul mixer-ului �i se toarn� compozi�ia intr-o tava uns� �i tapetat� . Se d� la cuptor pentru 35 min. la 200 grade Celsius.
Dup� cele 35 min. se scoate tava, se unge blatul cu un strat de dulcea�� de caise peste care se adaug� nuca m�cinat� �i se mai d� la cuptor pentru inc� 10 min.
Se scoate din cuptor, se las� s� se r�coreasc� �i apoi se serve�te.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Apetroaiei Ligia (LIGIA)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!