IN ACEST ARTICOL:
O prajitura gustoasa cu dulceata de caise.
Ingrediente:

2 ou�
300 g zah�r
400 g f�in�
400 ml smantan�
esen�e
dulcea�� de caise
nuc� m�cinat�

Mod de preparare:

Ou�le, zah�rul, smantana, f�ina �i esen�ele se amestec� cu ajutorul mixer-ului �i se toarn� compozi�ia intr-o tava uns� �i tapetat� . Se d� la cuptor pentru 35 min. la 200 grade Celsius.

Dup� cele 35 min. se scoate tava, se unge blatul cu un strat de dulcea�� de caise peste care se adaug� nuca m�cinat� �i se mai d� la cuptor pentru inc� 10 min.

Se scoate din cuptor, se las� s� se r�coreasc� �i apoi se serve�te.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Apetroaiei Ligia (LIGIA)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri