2 ou
300 g zahr
400 g fin
400 ml smantan
esene
dulcea de caise
nuc mcinat
Mod de preparare:
Oule, zahrul, smantana, fina i esenele se amestec cu ajutorul mixer-ului i se toarn compoziia intr-o tava uns i tapetat . Se d la cuptor pentru 35 min. la 200 grade Celsius.
Dup cele 35 min. se scoate tava, se unge blatul cu un strat de dulcea de caise peste care se adaug nuca mcinat i se mai d la cuptor pentru inc 10 min.
Se scoate din cuptor, se las s se rcoreasc i apoi se servete.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Apetroaiei Ligia (LIGIA)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie