O prajitura gustoasa cu dulceata de caise.
Ingrediente:

2 ou
300 g zahr
400 g fin
400 ml smantan
esene
dulcea de caise
nuc mcinat

Mod de preparare:

Oule, zahrul, smantana, fina i esenele se amestec cu ajutorul mixer-ului i se toarn compoziia intr-o tava uns i tapetat . Se d la cuptor pentru 35 min. la 200 grade Celsius.

Dup cele 35 min. se scoate tava, se unge blatul cu un strat de dulcea de caise peste care se adaug nuca mcinat i se mai d la cuptor pentru inc 10 min.

Se scoate din cuptor, se las s se rcoreasc i apoi se servete.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Apetroaiei Ligia (LIGIA)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri