2 ou�
300 g zah�r
400 g f�in�
400 ml smantan�
esen�e
dulcea�� de caise
nuc� m�cinat�
Mod de preparare:
Ou�le, zah�rul, smantana, f�ina �i esen�ele se amestec� cu ajutorul mixer-ului �i se toarn� compozi�ia intr-o tava uns� �i tapetat� . Se d� la cuptor pentru 35 min. la 200 grade Celsius.
Dup� cele 35 min. se scoate tava, se unge blatul cu un strat de dulcea�� de caise peste care se adaug� nuca m�cinat� �i se mai d� la cuptor pentru inc� 10 min.
Se scoate din cuptor, se las� s� se r�coreasc� �i apoi se serve�te.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Apetroaiei Ligia (LIGIA)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?