Mod de preparare
Icrele se curata de pielita si se amesteca cu mixerul foarte bine adaugand cate putin ulei/la 2 linguri pline de icre se pune 1 litru ulei.
Cand icrele s-au inmultit se adauga zeama de lamiie dupa gust si ca icrele sa devina spumate se adauga apa minerala (aprox o ceasca mica de cafea), se toaca marunt o ceapa si se servesc cu paine si masline.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Salata de icre delicioasa

Vizionare placuta
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.