Mod de preparare
Icrele se curata de pielita si se amesteca cu mixerul foarte bine adaugand cate putin ulei/la 2 linguri pline de icre se pune 1 litru ulei.
Cand icrele s-au inmultit se adauga zeama de lamiie dupa gust si ca icrele sa devina spumate se adauga apa minerala (aprox o ceasca mica de cafea), se toaca marunt o ceapa si se servesc cu paine si masline.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Salata de icre delicioasa

Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?