- 1 kg prune
- 1 pahar cu zahar
- 3/4 pahar de ulei
- 1 1/2 pahar de lapte batut
- 2 pahare de faina
- 2 oua
- gris
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
- esenta de rom
Mod de preparare
Prunele se spala se curata de codite si samburi.
Zaharuul, faina, uleiul, laptele ouale, praful de cot si aromele se amesteca pana la omogenizare.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Se presara gris. Se pun prunele din loc in loc.
Se pune tava in cuptorul incalzit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară