- 1 kg prune
- 1 pahar cu zahar
- 3/4 pahar de ulei
- 1 1/2 pahar de lapte batut
- 2 pahare de faina
- 2 oua
- gris
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
- esenta de rom
Mod de preparare
Prunele se spala se curata de codite si samburi.
Zaharuul, faina, uleiul, laptele ouale, praful de cot si aromele se amesteca pana la omogenizare.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Se presara gris. Se pun prunele din loc in loc.
Se pune tava in cuptorul incalzit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?