Ingrediente
- 6 oua
- 1 cana 1/2 zahar
- 6 linguri ulei
- 6 linguri apa
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
- putina sare
- mirodenii (esenta rom, coaja de lamaie, zahar vanilat)
- 1 cana 1/2 faina (cat cuprinde)
- visine proaspete sau la borcan
Mod de preparare
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul. Se amesteca galbenusurile cu uleiul.
Se incorporeaza totul. Se adauga cele 6 linguri de apa, mirodeniile, bicarbonatul si faina.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se lasa putin la cuptor cca 10-15 min dupa care se scoate si se adauga visinele (se adauga dupa preferinta).
Se lasa cca 50 min.
Se pudreaza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Racu Corina
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.