Ingrediente
- 6 oua
- 1 cana 1/2 zahar
- 6 linguri ulei
- 6 linguri apa
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
- putina sare
- mirodenii (esenta rom, coaja de lamaie, zahar vanilat)
- 1 cana 1/2 faina (cat cuprinde)
- visine proaspete sau la borcan
Mod de preparare
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul. Se amesteca galbenusurile cu uleiul.
Se incorporeaza totul. Se adauga cele 6 linguri de apa, mirodeniile, bicarbonatul si faina.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se lasa putin la cuptor cca 10-15 min dupa care se scoate si se adauga visinele (se adauga dupa preferinta).
Se lasa cca 50 min.
Se pudreaza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Racu Corina
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!