-pulpe de pui
-mustar
-sunca sau sunculita taraneasca putin afumata
-cascaval
-ciuperci
-sare
-piper
-smantana
-putin bulion si lamaie
Mod de preparare
Se desoseaza pulpele se dau un praf de sare, se ung cu putin mustar, apoi se umplu cu sunculita trasa putin la tigae si cascaval cubulete. Se prind in scobitori si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Din smantana si putin bulion se face un sos care se fierbe 1 minut si se adauga si putina zeama de lamaie.
Se serveste la masa peste pulpe.
Pofta buna!
O reteta propusa: Valentina Rotaru
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?