-pulpe de pui
-mustar
-sunca sau sunculita taraneasca putin afumata
-cascaval
-ciuperci
-sare
-piper
-smantana
-putin bulion si lamaie
Mod de preparare
Se desoseaza pulpele se dau un praf de sare, se ung cu putin mustar, apoi se umplu cu sunculita trasa putin la tigae si cascaval cubulete. Se prind in scobitori si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Din smantana si putin bulion se face un sos care se fierbe 1 minut si se adauga si putina zeama de lamaie.
Se serveste la masa peste pulpe.
Pofta buna!
O reteta propusa: Valentina Rotaru
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime