-pulpe de pui
-mustar
-sunca sau sunculita taraneasca putin afumata
-cascaval
-ciuperci
-sare
-piper
-smantana
-putin bulion si lamaie
Mod de preparare
Se desoseaza pulpele se dau un praf de sare, se ung cu putin mustar, apoi se umplu cu sunculita trasa putin la tigae si cascaval cubulete. Se prind in scobitori si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Din smantana si putin bulion se face un sos care se fierbe 1 minut si se adauga si putina zeama de lamaie.
Se serveste la masa peste pulpe.
Pofta buna!
O reteta propusa: Valentina Rotaru
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina