-pulpe de pui
-mustar
-sunca sau sunculita taraneasca putin afumata
-cascaval
-ciuperci
-sare
-piper
-smantana
-putin bulion si lamaie
Mod de preparare
Se desoseaza pulpele se dau un praf de sare, se ung cu putin mustar, apoi se umplu cu sunculita trasa putin la tigae si cascaval cubulete. Se prind in scobitori si se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Din smantana si putin bulion se face un sos care se fierbe 1 minut si se adauga si putina zeama de lamaie.
Se serveste la masa peste pulpe.
Pofta buna!
O reteta propusa: Valentina Rotaru
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.