Ingrediente
- 5 galbenusuri
- 1 Rama
- 16 linguri zahar praf
- 2 zahar vanilat
- 4 linguri cacao
- 7 linguri apa
Mod de preparare
Se freaca 1 rama cu 16 linguri zahar praf. Se adauga galbenusele pe rind, 2 pachete zahar vanilat, 4 linguri cacao, 7 linguri apa . Din aceasta compozitie se opreste un sfert si se pune la frigider.In restul de trei sfert se adauga 5 albuse batute spuma 8 linguri faina,1 praf de copt si se pune in tava unsa si tapetata se pune in cuptor .Dupa ca s-a racit blatul se pune restul de crema de la frigider pe blat se aseaza visinele apoi se pune frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa: Avram Bety
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Rulada de ciocolata cu visine
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse