Ingrediente
- 5 galbenusuri
- 1 Rama
- 16 linguri zahar praf
- 2 zahar vanilat
- 4 linguri cacao
- 7 linguri apa
Mod de preparare
Se freaca 1 rama cu 16 linguri zahar praf. Se adauga galbenusele pe rind, 2 pachete zahar vanilat, 4 linguri cacao, 7 linguri apa . Din aceasta compozitie se opreste un sfert si se pune la frigider.In restul de trei sfert se adauga 5 albuse batute spuma 8 linguri faina,1 praf de copt si se pune in tava unsa si tapetata se pune in cuptor .Dupa ca s-a racit blatul se pune restul de crema de la frigider pe blat se aseaza visinele apoi se pune frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa: Avram Bety
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Rulada de ciocolata cu visine
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară