Ingrediente
- 5 galbenusuri
- 1 Rama
- 16 linguri zahar praf
- 2 zahar vanilat
- 4 linguri cacao
- 7 linguri apa
Mod de preparare
Se freaca 1 rama cu 16 linguri zahar praf. Se adauga galbenusele pe rind, 2 pachete zahar vanilat, 4 linguri cacao, 7 linguri apa . Din aceasta compozitie se opreste un sfert si se pune la frigider.In restul de trei sfert se adauga 5 albuse batute spuma 8 linguri faina,1 praf de copt si se pune in tava unsa si tapetata se pune in cuptor .Dupa ca s-a racit blatul se pune restul de crema de la frigider pe blat se aseaza visinele apoi se pune frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa: Avram Bety
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Rulada de ciocolata cu visine
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.