IN ACEST ARTICOL:
O prajitura simplu de preparat si gustoasa!

Ingrediente

  • 5 galbenusuri
  • 1 Rama
  • 16 linguri zahar praf
  • 2 zahar vanilat
  • 4 linguri cacao
  • 7 linguri apa

Mod de preparare

Se freaca 1 rama cu 16 linguri zahar praf. Se adauga galbenusele pe rind, 2 pachete zahar vanilat, 4 linguri cacao, 7 linguri apa . Din aceasta compozitie se opreste un sfert si se pune la frigider.In restul de trei sfert se adauga 5 albuse batute spuma 8 linguri faina,1 praf de copt si se pune in tava unsa si tapetata se pune in cuptor .Dupa ca s-a racit blatul se pune restul de crema de la frigider pe blat se aseaza visinele apoi se pune frisca.

Pofta buna!

O reteta propusa: Avram Bety

Va recomandam si urmatoarea reteta:
Rulada de ciocolata cu visine


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri