- 1 pachet margarina (Unirea - la temperatura camerei)
- 1/2 "nuca" de drojdie
- 1 ou intreg (se bate bine)
- 1 praf de sare
- faina cat cuprinde (aprox. 1/2 kg.)
- rahat pentru umplut
Nu este nevoie de zahar in coca.
Mod de preparare
Se pune sarea in drojdie pentru a se dizolva.
Se face o coca din ingredientele de mai sus (in afara de rahat). Se lasa la crescut. Se intinde o foaie, se taie patrate, se umplu cu rahat si se ruleaza. Se coc la foc potrivit in cuptor. Cand se scot, se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Teodorescu Iuliana
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Cornulete
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.