- 1 pachet margarina (Unirea - la temperatura camerei)
- 1/2 "nuca" de drojdie
- 1 ou intreg (se bate bine)
- 1 praf de sare
- faina cat cuprinde (aprox. 1/2 kg.)
- rahat pentru umplut
Nu este nevoie de zahar in coca.
Mod de preparare
Se pune sarea in drojdie pentru a se dizolva.
Se face o coca din ingredientele de mai sus (in afara de rahat). Se lasa la crescut. Se intinde o foaie, se taie patrate, se umplu cu rahat si se ruleaza. Se coc la foc potrivit in cuptor. Cand se scot, se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Teodorescu Iuliana
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Cornulete
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?