- 1 pachet margarina (Unirea - la temperatura camerei)
- 1/2 "nuca" de drojdie
- 1 ou intreg (se bate bine)
- 1 praf de sare
- faina cat cuprinde (aprox. 1/2 kg.)
- rahat pentru umplut
Nu este nevoie de zahar in coca.
Mod de preparare
Se pune sarea in drojdie pentru a se dizolva.
Se face o coca din ingredientele de mai sus (in afara de rahat). Se lasa la crescut. Se intinde o foaie, se taie patrate, se umplu cu rahat si se ruleaza. Se coc la foc potrivit in cuptor. Cand se scot, se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Teodorescu Iuliana
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Cornulete
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară