Ingrediente
- 300 g pulpe de pui dezosate
- 3 cartofi
- 2 cepe potrivite
- 4 rosii
- 2 morcovi
- piper boabe
- sare
- patrunjel
- foi de dafin
Mod de preparare
Se taie catofii, rosiile, ceapa si morcovul rondele si apoi se aseaza intr-o tava(cratita) un strat de cartofi peste care se pun rosii, ceapa, morcov, piper boabe, sare si foi de dafin.
Se aseaza un rand de carne, se repeta pana se termina ingredientele.
Va recomand ca deasupra sa lasati un strat de carne pentru un aspect placut.
Se tine la cuptor 1 ora.
Se serveste calda cu patrunjel deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andra Luiza
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!