Ingrediente
- 300 g pulpe de pui dezosate
- 3 cartofi
- 2 cepe potrivite
- 4 rosii
- 2 morcovi
- piper boabe
- sare
- patrunjel
- foi de dafin
Mod de preparare
Se taie catofii, rosiile, ceapa si morcovul rondele si apoi se aseaza intr-o tava(cratita) un strat de cartofi peste care se pun rosii, ceapa, morcov, piper boabe, sare si foi de dafin.
Se aseaza un rand de carne, se repeta pana se termina ingredientele.
Va recomand ca deasupra sa lasati un strat de carne pentru un aspect placut.
Se tine la cuptor 1 ora.
Se serveste calda cu patrunjel deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andra Luiza
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară