Ingrediente
- 300 g pulpe de pui dezosate
- 3 cartofi
- 2 cepe potrivite
- 4 rosii
- 2 morcovi
- piper boabe
- sare
- patrunjel
- foi de dafin
Mod de preparare
Se taie catofii, rosiile, ceapa si morcovul rondele si apoi se aseaza intr-o tava(cratita) un strat de cartofi peste care se pun rosii, ceapa, morcov, piper boabe, sare si foi de dafin.
Se aseaza un rand de carne, se repeta pana se termina ingredientele.
Va recomand ca deasupra sa lasati un strat de carne pentru un aspect placut.
Se tine la cuptor 1 ora.
Se serveste calda cu patrunjel deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andra Luiza
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei