Ingrediente
- 700 g smantana
- 800 g peste
- o ceapa potrivita
- malai
- sare
Mod de preparare
Smantana se fierbe intr-o cratita. In momentul in care a dat in fiert se pune ceapa tocata marunt si sare in functie de gust.
Se pune malai, treptat, si se amesteca pana cand compozitia incepe sa se ingroase.
Se adauga si pestele si dupa ce este gata se lasa deoparte timp de un sfert de ora.
Se serveste cald si se poate pune si patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?