Ingrediente
- 700 g smantana
- 800 g peste
- o ceapa potrivita
- malai
- sare
Mod de preparare
Smantana se fierbe intr-o cratita. In momentul in care a dat in fiert se pune ceapa tocata marunt si sare in functie de gust.
Se pune malai, treptat, si se amesteca pana cand compozitia incepe sa se ingroase.
Se adauga si pestele si dupa ce este gata se lasa deoparte timp de un sfert de ora.
Se serveste cald si se poate pune si patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri