Ingrediente
4 portii
- 20 frunze foi de vita
- 200 grame branza dulce
- 100 grame telemea
- 50 grame de orez
- 50 grame de ceapa
- 30 ml de ulei
- 1 legatura de marar
- 400 ml suc de rosii
- 20 grame sare
- 2 grame piper
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se adauga orezul, se amesteca bine si se fierbe 10-15 min, pana se umfla orezul, dupa care se lasa la racit.
Se oparesc folie de vita in apa clocotita aproximativ 1-2 minute, se scurg de apa si se lasa la racit.
Intr-un vas se combina branza de vaci, telemeaua rasa, marul tocat si compozitia de orez, apoi se amesteca usor.
Cu acesta compozitie se impacheteaza sarmalutele in foi de vita, se aseaza intr-un vas, se toarna deasupra sucul de rosii apoi se introduce la cuptor timp de 30-40 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Bucataru Teodora
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară